Auto met schade verkopen Categorie: Praktsch

Een auto met schade verkopen is niet eenvoudig. Dit komt namelijk doordat mensen niet zitten te wachten op een schadeauto. Verkopen gaat daarom niet zo rap. Echter is er wel een manier om rap een auto met schade te verkopen en met dit artikel gaan we daar dieper op in!

Wagen met schade verkopen?

Ontvang het beste bod!

Géén kosten
Auto verkopen zonder zorgen
Gratis ophalen in Belgie
Direct geld

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

9.2 op 10 ★★★★★ gebaseerd op 139 reviews

Hoe de wagen met schade niet te verkopen

Wanneer je een wagen met schade wilt verkopen, dan denk je wellicht als eerst aan een 2de hands site waar je een zoekertje kunt aanmaken. Logisch, maar niet effectief. Op deze 2de hands sites zijn namelijk particulieren vooral actief en die zijn niet op zoek naar schadewagens. De kans dat je een goede koper treft is nihil.

 

Waar wel een auto met schade verkopen

De beste plek om van je schadeauto af te geraken is via de autoveiling. Een autoveiling is namelijk de verzamelplek van autobedrijven. Autobedrijven kijken iedere dag naar de veiling wat er aangeboden wordt en bieden daarop. Aan de veiling nemen ook veel schade experten deel. De schade experten bieden meer geld voor de wagen omdat zij schades goedkoop kunnen herstellen, in tegenstelling tot normale garagisten of dealers. Via de autoveiling bereik je alle schadeherstellers die actief zijn in België. 

 

De hoogste prijs via de veiling

Bij een veiling gaan mensen bieden op een object, in dit geval een auto. Met bieden worden er verschillende bedragen geboden, en gaan mensen andere mensen weer overbieden. Zo stijgt de prijs en resulteert dat normaal altijd in een goed bod, zeker wanneer er veel autobedrijven meedoen.

 

Bij een autoveiling is de aanbieder (de verkoper) niet verplicht de auto te verkopen. Je moet echter zelf wel akkoord gaan met de geboden prijs. Bevalt de prijs niet, dan hoef je de auto met schade ook niet te verkopen.

 

Laat gratis een bod uitbrengen

Laat gratis een bod op je auto met schade uitbrengen. Via Besteautobod kan dit gratis en geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten, en wanneer het bod hoog genoeg is kun je besluiten te verkopen. Ook een auto met schade verkopen is gratis. Verkopen kost dus ook niets. Tot slot halen alle bedrijven die zijn aangesloten ook kosteloos de auto op. 

Meld je wagen gratis aan om te zien hoeveel je kunt krijgen op de autoveiling!