Auto verkopen zonder keuring voor verkoop Categorie: Praktsch

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

9.2 op 10 ★★★★★ gebaseerd op 139 reviews

keuring-voor-verkoop-niet-nodigNormaal is een keuring voor verkoop verplicht in België om uw auto te verkopen. Het maakt niet uit of u de auto wilt verkopen aan een particulier of autobedrijf. Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om de auto ook zonder keuring voor verkoop te verkopen.

 

Wanneer verkoopkeuring niet verplicht

Wanneer de auto verkocht wordt aan het buitenland dan is een keuring voor verkoop niet verplicht. Dit betekent dat u de auto dus gewoon kunt verkopen. Een keuring voor verkoop hoeft in dat geval niet aanwezig te zijn. Handig wanneer u weet dat de auto niet door de keuring heen gaat komen of u deze kosten niet wilt gaan maken. Ook wanneer de auto wordt afgekeurd kunt u nog steeds gebruiken maken van deze optie.

 

Auto verkopen voor export

auto-verkopen-zonder-verkoop-keuringZelf een koper vinden in het buitenland is vaak erg lastig. De auto verkopen voor export is een hoop geregel en daar heeft niet iedereen zin in. Er zijn diverse bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. Een voorbeeld hiervan is autoverkopenzonderkeuring.be

 

Auto binnen 1 dag verkopen

Op deze website kunt u eenvoudig een bod op uw auto krijgen en dat neemt weinig tijd in beslag. In slechts 1 dag wordt er een goed bod gerealiseerd waarvoor men de auto direct kan verkopen. Het mooie is dat het geheel gratis en vrijblijvend is. Zo kunt u de auto gratis aanmelden en afwachten wat men daarop biedt. Wanneer het bod interessant is dan kunt u met een druk op de knop de auto verkopen. De auto wordt dan opgehaald door een autobedrijf welke het hoogste bod heeft uitgebracht. Een keuring voor verkoop is dan niet van belang en het afgesproken bedrag wordt meteen uitbetaald.

 

Auto met schade verkopen

Ook wanneer een auto schade of gebreken heeft kan deze eenvoudig worden aangemeld. Er zijn veel aangesloten autobedrijven die daar ook interesse voor hebben. Het bod is altijd de prijs die u ervoor ontvangt en brengt geen verkoopverplichtingen met zich mee. Een gratis manier dus om de waarde van de auto te achterhalen zonder kosten te maken. Aanmelden kost vaak niet meer dan 10 minuten.
Meer tips lezen over hoe auto verkopen?