Hoe uw camionette verkopen Categorie: Geen categorie, Nieuws Items

Een camionette verkopen is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd te kosten. Sterker nog… het kan in slechts 24 uur tijd en aan de beste prijs! Autoveiling Besteautobod heeft namelijk een super sterk netwerk waarbij zeer veel Belgische autobedrijven waaronder dealers en garagisten bij zijn aangesloten. Via de veiling krijgen deze bedrijven direct inzicht in alle aangemelde voertuigen, en kunnen daarop hun hoogste bod uitbrengen. Na 24 uur wordt de hoogste bieder bekend gemaakt. Tegen dit bod kun je meteen de camionette verkopen. Verkopen is echter niet verplicht want de veiling is geheel vrijblijvend in gebruik. Je kunt dus zonder risico je camionette laten veilen. Alleen als de prijs je ook bevalt, dan kun je kiezen voor verkopen. 

Gratis en vrijblijvend aanmelden kan hieronder:

Camionette verkopen?

 

 

Uniek is het gratis ophalen

Er zijn meerdere autoveilingen te vinden in België maar er zijn er maar heel weinig met zo’n groot netwerk waarbij de bedrijven ook de wagens komen ophalen. De ophaling is gratis. Dit spaart tijd en geld uit. Je maakt samen met het autobedrijf een afspraak wanneer het jou uitkomt. Het bedrag wordt meteen uitgekeerd en de camionette wordt meegenomen.

 

Schade geen bezwaar

Heeft de camionette schade? Ook dan is de autoveiling de beste plek om hem te verkopen. Het netwerk telt namelijk zeer veel schade experten die raad weten met schadevoertuigen. Deze autobedrijven bieden over het algemeen een hoger bedrag dan de dealers.

 

Ook zonder keuring voor verkoop 

De camionette hoeft niet eerst gekeurd te worden (keuring voor verkoop). Je kunt deze zonder keuring aanmelden en de aangesloten autobedrijven een bod laten uitbrengen. De camionette verkopen doe je alleen wanneer je ook akkoord bent met de prijs.