Wilt u uw Mobilhome verkopen? Dan is de vraag wanneer dat het beste moment is. Het beste moment hangt af van hoe u dit zelf ziet. Voor u kan dit het beste moment zijn waarbij u het hoogste bedrag terugkrijgt, of het moment waarbij u het snelst kunt verkopen. Veel mensen willen de Mobilhome pas verkopen nadat ze hem voor de laatste keer gebruikt hebben.

 

Snel een camper verkopen

Een Mobilhome, ook wel bekend als camper, verkoopt het snelst net voordat er een vakantie begint. Niet alleen de zomervakantie maar ook de herfstvakantie en de paasvakantie. Dit komt omdat deze vakanties vrij lang zijn en mensen er dan op uit willen trekken. Een camper is hiervoor natuurlijk bijzonder geschikt. Mensen kijken echter al voordat de vakantie aanbreekt naar een occasie, dus wanneer je er een wilt verkopen, dan moet je dus op tijd zijn.

De beste prijs

Een Mobilhome is redelijk waardevast dus voor de prijs maakt het niet zoveel uit wanneer u de camper verkoopt. Wel zal een Mobilhome makkelijker verkopen wanneer deze in het juiste seizoen wordt aangeboden.

 

Via het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een voertuig aanmelden waarbij u een vrijblijvend bod ontvangt en hem direct kunt verkopen aan een erkend autobedrijf. Er zijn meer dan 5.000 erkende autobedrijven aangesloten welke een bod kunnen uitbrengen. Het hoogste bod ontvangt u binnen 1 dag en daarvoor kunt u direct de Mobilhome verkopen. Het voertuig wordt vrijwel direct opgehaald zodat u hem ook meteen kwijt bent. Nieuwsgierig wat hij waard is? Probeer het dan gratis en vrijblijvend uit.

Ontvang gratis een vrijblijvend bod

9.2 op 10 ★★★★★ gebaseerd op 139 reviews