Autowrak verkopen in een handomdraai

⭐⭐⭐⭐⭐ Een autowrak verkopen is tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer. Bij https://www.autowrakverkopen.be/ kunt u snel en doeltreffend de wagen verkopen aan de hoogste prijs. Het voordeel van deze autoveiling is dat er geen particulieren bieden, maar erkende garagisten en dealers. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bepaalt dus of u het autowrak verkoopt of niet. Gaat u akkoord met de prijs, dan maakt u meteen een afspraak om de wagen over te dragen. U krijgt dan meteen het afgesproken bedrag en bent van de wagen af.

autowrak-verkopen-banner

Keuring voor verkoop niet nodig

Gaat u een autowrak verkopen, dan is de keuring voor verkoop niet nodig. Hiermee bespaart u tijd en geld. Niet iedere autowrak komt immers door de keuring heen, en dan zit u met een probleem. Via deze weg kunt u wel uw autowrak snel verkopen aan een zeer goede prijs. Er zijn namelijk meer dan 5000 erkende garagisten die bij de veiling zijn aangesloten. Er zijn geen kosten of verplichtingen. U loopt dus geen enkel risico.

 

In 1 dag tijd het hoogste bod

Binnen 1 dag uw wagen verkopen, moet bij deze veiling geen probleem zijn. De veiling duurt namelijk slechts 24 uur en de aangesloten autobedrijven zijn zeer actief met bieden. Hierdoor verliest u weinig tijd. Vaak wilt u snel van uw autowrak af, en met autowrakverkopen.be is dat immers geen enkel probleem. Zonder kosten of verplichtingen kunt u deze website dus eens uittesten. Bovendien is de ophaling ook binnen enkele dagen en ook dat is zonder kosten!

 

Alle schades

hagelschadeHeeft u carosserieschade, motorschade, hagelschade, een defecte koppeling, een motor die niet meer start, of blauwe rook uit uw uitlaat? Wat de wagen ook mankeer, hier kunt u dus vrijblijvend uw wagen aanmelden.

 

Van Audi tot Volvo

automerkenIeder automerk kunt u aanbieden zonder dat u daar zelf voor hoeft te betalen. Zelfs de verkoop is gratis! Heeft u een Audi, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mercedes, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen of Volvo, dan kunt u hem dus zonder problemen aanmelden. Ook de minder voorkomende merken zoals Infinity, Lotus, Bentley, Chrysler, Ferrari, Land Rover, en ga zo maar door.

 

Voordelen op een rijtje

Hier leest u alle voordelen van autowrakverkopen.be

 • Hoogste bod in 1 dag tijd
 • Ieder autowrak snel en gemakkelijk verkopen
 • Erkende dealers en garagisten die bieden
 • Meer dan 5000 autobedrijven zin aangesloten
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • De auto wordt bij u thuis opgehaald

Updated: 8 februari 2019 — 16:13

3 Comments

Add a Comment
 1. betreft ford fusion 5deurs diesel 149000km bj 2005
  distributieriem is stuk en wil geen kosten meer doen

 2. bedankt voor de tip! zocht al een manier om van mijn wrak af te geraken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *