Autowrak verkopen in een handomdraai Categorie: Nieuws Items

Direct uw autowrak verkopen?

Direct geld, direct opgehaald!

Gratis ophalen heel belgie
Wij ontzorgen met papierwerk
Ook export
Ook lichte vracht/bedrijfswagens

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

9.2 op 10 ★★★★★ gebaseerd op 139 reviews

⭐⭐⭐⭐⭐ Een autowrak verkopen is tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer. U kunt snel en doeltreffend de wagen verkopen aan de hoogste prijs. Het voordeel van deze autoveiling is dat er geen particulieren bieden, maar erkende garagisten en dealers. Het bod dat u ontvangt is gratis en vrijblijvend. U bepaalt dus of u het autowrak verkoopt of niet. Gaat u akkoord met de prijs, dan maakt u meteen een afspraak om de wagen over te dragen. U krijgt dan meteen het afgesproken bedrag en bent van de wagen af.

 

Keuring voor verkoop niet nodig

Gaat u een autowrak verkopen, dan is de keuring voor verkoop niet nodig. Hiermee bespaart u tijd en geld. Niet iedere autowrak komt immers door de keuring heen, en dan zit u met een probleem. Via deze weg kunt u wel uw autowrak snel verkopen aan een zeer goede prijs. Er zijn namelijk meer dan 5000 erkende garagisten die bij de veiling zijn aangesloten. Er zijn geen kosten of verplichtingen. U loopt dus geen enkel risico.

 

In 1 dag tijd het hoogste bod

Binnen 1 dag uw wagen verkopen, moet bij deze veiling geen probleem zijn. De veiling duurt namelijk slechts 24 uur en de aangesloten autobedrijven zijn zeer actief met bieden. Hierdoor verliest u weinig tijd. Vaak wilt u snel van uw autowrak af, en met autowrakverkopen.be is dat immers geen enkel probleem. Zonder kosten of verplichtingen kunt u deze website dus eens uittesten. Bovendien is de ophaling ook binnen enkele dagen en ook dat is zonder kosten!

 

Alle schades

hagelschadeHeeft u carosserieschade, motorschade, hagelschade, een defecte koppeling, een motor die niet meer start, of blauwe rook uit uw uitlaat? Wat de wagen ook mankeer, hier kunt u dus vrijblijvend uw wagen aanmelden.

 

Van Audi tot Volvo

automerkenIeder automerk kunt u aanbieden zonder dat u daar zelf voor hoeft te betalen. Zelfs de verkoop is gratis! Heeft u een Audi, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mercedes, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen of Volvo, dan kunt u hem dus zonder problemen aanmelden. Ook de minder voorkomende merken zoals Infinity, Lotus, Bentley, Chrysler, Ferrari, Land Rover, en ga zo maar door.

 

Voordelen op een rijtje

Hier leest u alle voordelen van autowrakverkopen.be

  • Hoogste bod in 1 dag tijd
  • Ieder autowrak snel en gemakkelijk verkopen
  • Erkende dealers en garagisten die bieden
  • Meer dan 5000 autobedrijven zin aangesloten
  • Geen kosten
  • Geheel vrijblijvend
  • De auto wordt bij u thuis opgehaald