Snel uw bedrijfswagen verkopen Categorie: Praktsch

Een bedrijfswagen verkopen is niet altijd even gemakkelijk en vaak een tijdrovende klus. Om een goede prijs te krijgen moet je de juiste koper vinden. Een zoekertje plaatsen op een 2de hands site zou een optie kunnen zijn, maar een geschikte koper vinden gaat vaak niet snel. Een andere manier om een bedrijfswagen te verkopen is door hem te laten veilen op een gespecialiseerde autoveiling.

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

9.2 op 10 ★★★★★ gebaseerd op 139 reviews

Autoveiling voor bedrijfswagens

Via een gespecialiseerde autoveiling bereik je direct duizenden garagisten en dealers. Deze autobedrijven kunnen vervolgens een bod uitbrengen op het voertuig en het hoogste bod wordt doorgestuurd. Het bod is vrijblijvend en kun je dus zonder verplichtingen afwijzen. Ga je wel akkoord met het voorstel dan heb je meteen de bedrijfswagen verkocht. Een bedrijfswagen verkopen kan dus snel en gemakkelijk zonder risico of kosten.

Altijd de beste prijs

Het mooie van een veiling is dat je altijd de beste prijs krijgt. Er zijn honderden of duizenden autobedrijven die een bod uitbrengen en de veiling nauwlettend volgen op prijsveranderingen. Wie het voertuig graag wilt hebben zal op het einde van de veiling nog een laatste bod uitbrengen. Zodoende komt er altijd een goed en hoog bod tot stand. Het bod wordt doorgestuurd en daarmee doe je wat je zelf wilt. Verkopen of niet verkopen dus. Aangezien de veiling vrijblijvend is loop je geen risico want verkopen is niet verplicht.

Alle bedrijfswagens 

Je kunt ieder soort of type bedrijfswagen probleemloos aanmelden, van camion tot camionette. Ook lichte vracht mag natuurlijk aangemeld worden. Heb je een Peugeot Boxer, Citroen Berlingo, Volkswagen Transporter, Iveco Daily, Renault Master, Opel Movano, Mercedes Sprinter, of ander model? Meld hem dan gerust aan. Op ieder voertuig altijd een goed bod!